ERZURUM / OLTU - Küçük Orcuk Ortaokulu

Küçük Orcuk Ortaokulu

Adres
KÜÇÜKORUCUK MAH. KÜÇÜKORCUK KÜME EVLERİ KÜÇÜK ORUCUK ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 18 OLTU / ERZURUM
Vizyon
Temelinde bilgi ve sevgi anlayışı olan bir ortamda iyi insan, iyi vatandaş yetiştiren,Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçeceği mesleğe uygun ortaöğretim programları veya diğer kurumlara yönelten, Tabiatı tanıyan, seven ve koruma bilincine sahip bireyler yetiştiren,Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren,Eğitim-öğretimde toplam kaliteyi yakalayan başarılı bir ilköğretim kurumu yapmaktır
Misyon
KÜÇÜK ORCUK ORTAOKULU; egitim-ögretimde kaliteyi yakalamak , ögrenci merkezli egitimi uygulayarak bütün ögrencilerin bilgiye ulasmanin yollarini,bilen,atak,girisken,sorusoran,arastiran,sorgulayan,yeteneklerinin farkinda olan, Atatürk ilke ve Inkilaplarini benimseyen ve kendine güvenen bireyler olarak yetismelerine firsat tanimak ve onlara bilgi çaginin ihtiyaçlarina cevap verecek bir yetenek kazandirmak için vardir.
Başarılar
2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınavında okulumuz 69.44 puan ortalamasıyla ilçe birincisi olmuştur.1 Fen Lisesi,2 Sağlık Meslek Lisesi,6 öğrencimizde diğer Anadolu Lşiselerini kazanmıştır. 2019-2020 yılında oltu birinciliği vardır. Ortalama %56 ile. 2020-2021 yılında ise Lgs sınavında oltu ikincisi olmuştur. %51 ile.
Herkes kendi aracı ile gelmektedir.
İlçe merkezine uzaklık 15 km, il merzine 100 km
puan yüzdesi 51
nitelikli lise 35 Normal Yerleştirme %65
Okulda destek eğitim odası ve Kodlama sınıfı mevcuttur.